lauantai 12. maaliskuuta 2016

"Katso nyt näitäkin, niitä on tusina..."

Tai ei ihan tusinaa :)

Viikon aikana tuli vaikka mitä menoa, vaikka ei oltu suunniteltu kovin mitään. Näin ollen minulla ei ole ollut kovin aikaa kirjoittaa, mutta yritän saada Atlantis ja Notre Damen kellonsoittaja-arvosteluni valmiiksi huomiseksi.

Viikon aikana lompakkoni laihtui kaikenlaisten Disney-kamojen takia, mutta se ei haittaa. Löysin vaikka mitä tavaroita, jotkut sellaisia, joita olen etsinyt jo kauan ja jotkut sellaisia, joita en ole edes ajatellut haluavani.

Ankronikka; Kadonneen lampun metsästäjät- DvD, kirpputori 2,5€

Elokuva, jonka halusin nähdä pienempänä, mutta en koskaan saanut. :( Lopulta se unohtui, mutta oli aivan mahtavaa nähdä tämä kirpparilla ja vielä halpaan hintaan, joten pakkohan se oli ostaa. ;)

Mikki, Aku ja Hessu: Kolme muskettisoturia DvD, kirpputori 3€

Toinen elokuva, jonka halusin pienenä nähdä. Tämän tosin olen jo kerran ennen levyn ostamista nähnyt (itseasiassa viime vuonna, oli ihan hyvä) ja nyt oli tilaisuus ostaa se itselleni, joten miksipä ei? 

Prinsessatarinoita 2 DvD , kirpputori 3€


En oikeastaan välitä näistä jatko-osa (jos tätä voi miksikään jatko-osaksi sanoa) elokuvista, mutta koska Disney-elokuva halvalla, niin silloin en voi mitään. ;)

Pirates of the Caribbean: Mustan helmen kirous DvD , kirpputori 4€

Elokuvasarja, jota minun on pitänyt alkaa katsoa, mutta se on aina vain jäänyt koska 1. Olen aina päätynyt katsomaan jonkin muun elokuvan näiden sijaan 2. En ole omistanut kaikkia osia (oikeastaan minulla on vain osa 3, Maailman laidalla. Ja nyt tämä). Nyt tarvitsen enään 2. osan ja sitten aio katsoa elokuvat (minua harmittaa, sillä kirpputorilla oli oikeastaan myös tämä 2. osa, mutta sen kannet olivat niin huonossa kunnossa, että en raaskainut ostaa sitä).

Lehmäjengi-kirja, kirpputori 3€

Tämän kirjan olen nähnyt kirpputorilla toodella monta kertaa, mutta paljon kalliimmalla. Nyt löysin sen vihdoin aika halvalla ja tottakai minun piti ostaa se.

Walt Disney satuklassikot: Helinä-keiju ja kadonnut aarre, kirpputori 3€

En ole itseasiassa tietääkseni koskaan nähnyt tätä elokuvana, joten nyt voin ainakin lukea sen kirjana :)

Disneyn lukuseikkailu: Up-kohti korkeuksia, kirpputori 1€

Tämän löytymisestä olen todella tyytyväinen. Minulla on samaan sarjaan kuuluva Wall-E kirja, josta pidin todella paljon ja tämä jatkaa samaa rataa. Vaikka kirja kertoo vain elokuyvan tarinan, näitä on silti todella mukava lukea.

Disney infinity: Hiro-hahmo, Maxi n. 4€

Olen nyt toden teolla innostunut Disney infinitysta ja tottakai siihen piti hommata uusi hahmo, kun halvalla sai. No, kotona sain harmikseni huomata, että hahmolla ei pystykkään pelata omistamallani laitteella. Olin kiireessä unohtanut katsoa, onko hahmo tarkoitettu Dsiney infinity 2.0:lle vai 3.0:lle ( itse omistan 3.0 ja hahmo oli tarkoitettu 32.0:lle). No, figuuri on ainakin hieno. (Korjaus 23.6.2016: Tein pienen tutkimuksen ja sain selville, että omistanin 1,0:n, sillä Hiro toimii vain 2.0:lla ja3.0:lla. Anteeksi väärästä tiedosta, seuraavalla kerralla selvitän asiat ennen kuin sanon epäselviä asioita.)

Inside out-juliste, Kärkkäinen 
(Anteeksi, en muista näiden julisteiden hintaa)
Löysin vihdoinkin Disney-julisteita, jotka eivät ole Disney-prinsessat, Autot tai Frozen-julisteita! ( Minulla ei ole mitään kyseisiä elokuvia vastaan. Autot ei ole kovin minun leffani ja YLEENSÄ Frozen-julisteet eivät ole mielestäni kovin hyviä. Ja Disney-prinsessoista sen verran, että minulle kävisi, jos julisteissa olisi prinsessat oikean näköisinä.Mutta koska en pidä näistä "glitter-prinsessoista", en ole myöskään hyväksynyt niitä julisteiksi seinälleni)
Tämä juliste päätyi huoneeni oveen.

Inside out-juliste, juliste Kärkkäiseltä, kehykset  Ikeasta (n. 4€)

Jep, toinen Inside out juliste. En vain osannu päättää kumman otan, joten otin molemmat. ;) Tämä päätyy huoneeni seinälle, en vain vielä tiedä, mihin kohti.

Big hero 6-juliste, juliste Kärkkäiseltä, kehykset Ikeasta (n. 6€)Toinen juliste koristamaan huonettani. :) Tämän sijoitan luultavasti DvD-hyllyni viereen.Siinäpä oli kaikki Disney-aiheiset löytöni tällä kertaa. Huomasin vasta näitä tavaroita kootessani, että näitähän oli tullut ostettua aika paljon. 

 Miten teidän hiihtolomanne meni ( jos teillä oli nyt hiihtoloma)? Tai ylipäätään, miten viikkonne meni? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti