sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Anteeksi!

Olen pahoillani! Lupailemaniani postauksia ei tullut. Syy tähän on se, että vaikka tässä postauksessa olin vielä innoissani tulevasta viikosta ja sen postauksista, into hiipui viikon alkaessa ja aloin panikoimaan, etten kerkeä tehdä kaikkea.
Oikeastaan julkaisin vain yhden lupailemistani postauksista ( Zootropoliksen arvostelun) ja yhden postauksen mitä minun ei edes pitänyt julkaista.

Jotta näin ei enää kävisi teen vielä yhden lupauksen: lupaan, etten lupaa mitään postausta etukäteen (paitsi jos en määritä sille mitään aikaa). Tekstien kitjoitus on mukavaa ja sujuukin paremmin kun en aseta itselleni aikarajoja.

Joten olen pahoillani, että jouduitte odottamaan turhaan :(

(Olisin itseasiassa julkaissut Notre Damen kellonsoittaja-arvosteluni tänään, mutta koneeni päätti ruveta temppuilemaan ja poistamaan puolet tekstistäni. Joten julkaisen sen vasta ensi viikolla)

2 kommenttia:

 1. Aah! Minulle kävi juuri samalla tavalla! Tai kirjoitin pitkät pätkät uutta tekstiä blogiin. Sitten yritin kopioida tekstiä ja liittää sitä bloggeriin, mutta yhtäkkiä kaikki teksti oli poissa, enkä saanut sitä palautettua millään lailla takaisin! Ärsytti! Varmasti sinuakin! Äristään yhdessä "taitavuudellemme"! Ärh!

  Ja eipä mitään, vaikka et julkaissutkaan tekstejä ihan aikataulun mukaan. Joskus käy vaan sillä tavalla, että ruudun ulkopuolinen elämä vie mennessään. Innolla kyllä odottelen lupailemiasi tekstejä, ne kuulostavat mielenkiintoisilta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä todella ärsyttävää, kun olet vihdoin saanut tekstin kirjoitettua ja se poistuu. Tai sitten vain unohdat painaa sitä tallenna-nappia. Mutta kiva kuulla etten ole ainoa, jolle käy näin!:)

   Joo, oli ehkä liian innoissani viikon alussa, että jes vihdoinkin on aikaa kirjoittaa tekstejä. Mutta niin se aina ruukaa olla, että kun on halua kirjoittaa tekstejä ei ole aikaa ja kun on aikaa ei ole halua. No katsotaanpa nyt millon saan tekstit kirjoitettua,kun nyt on taas vuorossa tämä halu kirjoittaa, mutta ei aikaa :)

   Poista