perjantai 12. helmikuuta 2016

Minä ja Wall-E

Hei!
Syntymäpäiväni kunniaksi päätin nyt kertoa vähän, miten Wall-E elokuva on liittynyt minuun.
Kuten tiedätte, tarhaikäisenä suosikkielokuvani oli Wall-E. Useimmiten se on jokin Disney-prinsessa, mutta minulla se oli Wall-E.

Wall-E imestyi vuonna 2008, jolloin olin n. 6-vuotias. Menin katsomaan sen isäni kanssa leffateatteriin. Se oli itse asiassa ensimmäisiä (Disney-) leffoja, jotka menin katsomaan elokuvateatteriin.

En tiedä, alkoiko Wall-E faniuteni heti tuon elokuvateatteri elämyksen jälkeen vai vähän myöhemmin. Mutta kun se alkoi, olin aivan koukussa siihen.

"Suutuin" ,jos joku sanoi Wall-E:ta "Walleksi". Halusin leikkiä koko ajan Wall-E leikkiä, jossa minä olin Wall-E. Toin elokuvan tarhaankin ja halusin katsoa sen siellä. Muistaakseni toiveeni ei koskaan toteutunut, sillä kukaan muu ei halunnut katsoa sitä :(

Lopulta aloin hankkimaan (tai no, vanhempani hankkivat ne minun vinkumiseni takia) Wall-E oheistuotteita. Nukuin aina kun mahdollista Wall-E lakanoissani, käytin melkein aina Wall-E pyyhettäni...

Wall-E pyyhe


Wall-E tyynyliina


Wall-E peitto

Myös paljon muutakin Wall-E kamaa tuli hankittua

Tälläinen kirjakin on joskus tullut hommattua. Kirja on mukavan kokoinen
ja se sisältää kuvia elokuvasta ja tietysti kertoo elokuvan juonen lyhyesti.
Kirja on oikein mukavaa luettavaa nuoremmille. Tai no, miksei vähän
vanhemmillekkin ;)Minulla oli joskus tämänkaltainen Wall-E robotti, mutta se on
joko hukassa tai annettu pois :(
Kuva osoitteesta www.popgadget.netLopulta kouluun mennessäni, Wall-E innostukseni laski. Oikeastaan en silloin hetkeen edes katsonut Disney-leffoja. Se kuitenkin nousi uudelleen 5-6 luokan tienoilla ja tässä sitä nykyään ollaan. Wall-E ei enää mielestäni ole yhtä hyvä, kuin silloin tarhaikäisenä katsottuna, mutta on se kuitenkin yhä mielestäni aivan mahtava leffa! Voisi melkein sanoa, että nykinen Disney-innostukseni saattaa johtua osittain tuosta lapsuuden Wall-E faniudesta.

Onko teillä mitään (Disney-) leffaa, josta olette pienenä pitäneet todella paljon?

6- (tai 7?) vuotis synttärikakku


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti