sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Ilmoitusasiaa!

Hei!

Anteeksi (jälleen) pieni kirjoitustauko. Koulu painaa päälle ja minulla ei vain ole yksinkertaisesti ollut aikaa kirjoittaa. Viikonloppuna aikaa toki olisi, mutta silloin haluan vain levätä.

Kuitenkin, ensi viikko on viimeinen ennen hiihtolomaa ja kerronkin nyt, minkälaisia tekstejä tulen silloin kirjoittamaan.


Disney Infinity

Sain isäni tilaamaan minulle Disney infinity sillä ehdolla, että maksan sen itse. Se kävi minulle. sillä peli vaikuttaa hyvältä. Peli saapui nopeammin kuin odotin ja olenkin jo päässyt pari kertaa testaamaan sitä. Peli vaikuttaa hurjan kivalta ja nyt sain "hyvän tekosyyn" alkaa keräämään Disney-figuureja eli Disney infinity hahmoja. Kirjoitan pelistä enemmän hiihtoloman alkaessa, koska silloin pystyn varmasti kertomaan paremmin mielipidettäni pelistä.


Elokuva-arvosteluja

Hiihtolomalla julkaisen ainakin Notre Damen kellonsoittaja ja Atlantis arvostelut. Tulen myös todennäköisesti katsomaan High school musicalin ja/tai Monterit Oy:n tai joitain muita elokuvia, mutta en lupaa vielä mitään, ettette joudu pettymään. ;)
Menen lisäksi todennäköisesti ensi viikolla katsomaan Zootropoliksen, joten siitäkin saatte kuulla mielipiteeni.


Top-listoja

Julkaisen myös pari top-listaa, todennäköisesti liityen Disney-pahiksiin ja musiikkiin.


Tällaista siis on tulossa ensi ja sitä seuraavalla viikolla. Toivottasti jaksatte odottaa! :)
Lisäksi kiitän erästä kaveriani tästä aivan ihanasta Minni-tsum tsumista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti