maanantai 11. tammikuuta 2016

Kirpparilöytöjä!


Hei taas!

Päätinpä nyt julkaista tämän tekstin heti perään.

Kävin n. viikko sitten jälleen kirpparilla ja löysin ihan kivasti Disney-leffoja halvalla. Klassikoita ei tällä kertaa tarttunut mukaani, mutta eipä se haittaa. :)

Disneyn joulukalenteri DVD 2€

Voi, olisinpa löytänyt tämän joulun alla. No, ainakin on täksi vuodeksi jouluista katsottavaa.  :) Oikeastaan olen katsonut tästä pari ensimmäistä tarinaa koulussa, ja voin sanoa, että minua ärsytti, että kaikissa luukuissa ei ollut tarinaa.

Joulu on taas DVD 2€


Toinen joululeffa. :/ Tästä en ole aikaisemmin kuullut, enkä ole sitä oikeastaan nähnyt edes kaupoissa. Levy näyttää ihan kivalta ja tulen varmastai katsomaan sen ensi jouluna.

Hannah Montana- rokkitähden elämää DVD 1€

Täytyy myöntää, että en ole koskaan oikein kiinnostunut Hannah Montanasta, mutta nyt kun se on kerran ostettu, pitää kai joskus katsoa se.

High school musical remix DVD 2€


Toinen elokuva, josta en ole koskaan oikein innostunut, mutta koska Disney.leffa halvalla, en voinut vastustaa kiusausta.

Siinä oli tämänkertaiset kirpparilöytöni. Oletteko te löytäneet mitään kivaa Disney-kamaa kirppareilta?2 kommenttia:

 1. Hienoja löytöjä olet tehnyt! Tuon ensimmäisen DVD:n omistan, muita en ole nähnyt. Toinen joulu-DVD näyttää todellakin oudolta, sitä en ole marketeissa nähnyt myytävänä. Mielenkiintoista!

  Minäkään en ole nähnyt Hannah Montanaa enkä Hgh School Musicalia, enkä niistä hirveästi ole kiinnostunut. Kunhan elokuvat olet katsonut, niin kerro toki, kannattaako ne katsoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon ensimmäisen DVD:n näin oikeastaan kaupassa pari päivää aijaisemmin. Olin ostamassa sen, mutta päätinkin jättää sen tällä kertaa hyllyyn. Näköjään kannatti. :)

   Katsotaan, milloin saan innostusta katsoa Hannah Montanan tai High school musicalin, olen kyllä nykyisin enemmän animaation ystävä, mutta en sano mitään ennenkuin olen nähnyt ne.

   Poista