keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Parhaat Disney-hahmot

Toinen Top-listani on (kuten otsikosta näkee) parhaat Disney-hahmot. Joidenkin hahmojen kohdalla  perustelut voivat olla vähän lyhyempiä kuin toisissa, koska kaikkien hahmojen kohdalla en osaakovin sanoa, miksi pidän hahmosta.

10. Kääpiöt

Heigh-ho!
Pidän Lumikin kääpiöistä, koska he ovat niin persoonallisia. Kiva, että heillä kaikilla on erilaiset luonteet. Suosikki kääpiöni ovat Jörö ja Ujo. Jöröstä pidän, koska hänessä tapahtuu eniten hahmokehitystä ja hänestä tulee elokuvan myötä lempeämpi. Ujosta taas pidän sen takia, että hän on hyvin samanlainen kuin minä.
9. Veijarikissa

Olemme kaikki hulluja täällä!

Veijarikissa on koko elokuvan hauskin hahmo. Hänen ja Liisan keskustelut ovat elokuvan parhaimpia kohtia, sillä ne ovat niin hulluja. ( miksi näiden perusteluiden keksiminen on näin vaikeaa)

8. Dogi

Orava!!!
 Dogi on listan melkein ainoa huumorillinen hahmo ( Veijarikissan lisäksi). Hän on hyvin vilkas ja puhelias, ja melkein vi -ORAVA!!!!… siis melkein vie Kevinin isäntänsä luokse. Dogi on hauska hahmo, ja voisin todella mielelläni ottaa sen lemmikikseni.

7. Mufasa

Tutki itseäsi, Simba. Olet muuta kuin
mitä esität. Sinun on otetttava paikkasi
elämän tiellä

Hehheh, kylläpä ne mielipiteet voivat vaihdella nopeasti... Alunperin Mufasan piti olla paljon korkeammalla tällä listalla, mutta huomasin pitäväni muutamasta hahmosta vielä enemmän... No, kuitenkin Mufasa on Simban isä. Hän nuhtelee poikaa tämän uhkarohkeudesta, mutta heltyy kuitenkin ja kertoo Simballe entisaikojen kuninkaiden katsevan heitä tähdistä. Mufasa kuitenkin kuolee pelastaessaan Simban gnu-lauman jaloista ja se onkin yksi Disney-leffojen surullisimmista kohtauksista.

6.Pocahontas

Värit tuulen pystytkö sä maalaamaan?
Pocahontas on vahva, mutta välillä epävarma.Hän miettii, pitäisikö hänen naida Kocoum vai päättää itse kohtalostaan. Pocahontasin on valittava rakkauden ja perheensä perinteiden väliltä. Hän asettuu urheasti suojelemaan John Smithiä ja saakin sodan kansojen völillä loppumaan.                      
5. Mulan

Alle heijastuksen nään, ymmärtää en saa
Mulan ottaa isänsä paikan sodassa, vaikka tietää, että jos hän paljastuu, hänet surmataan. Mulan olisi voinut palata kotiin, mutta jokin hänestä päättää jäädä sotaleirille. Hän näyttää, että on vahvempi kuin miltä näyttää.
4. WAll-E

Wall-E oli pikku-Lotan suosikki Disney-hahmo ja pidän siitä nykyäänkin. Wall-E on vain niin suloinen ihastuessaan Evaan. Wall-E on ainoana robottina jäänyt siivoamaan maata, kun muut ovat tuhoutuneet tavalla tai toisella. Hauska, miten robottiin on saatu niin paljon tunnetta, että se tuntuu melkein ihmiseltä.


3. Quasimodo

Toivon, että saapuu päivä
jonka viettää saan heidän kanssaan
Kuten sanoin kääpiöiden kohdalla, Ujo on hyvin samanlainen kuin minä. Tunnen samanlaista tunnetta Quasimodoon, mutta Quasimodo on paljon moniulotteisempi kuin Ujo. Quasimodo on ujo,hyväsydäminen ja herkkäuskoinen. Hän osoittaa, että ihminen voi olla kaunis myös sisältäpäin. 2. Simba


Hakuna matata!
Simba on Mufasan ja Sarabin poika, ja hyvin utelias ja uhkarohkea lapsena, Hän luulee olevansa syypää isänsä kuolemaan ja pakenee siksi. Myöhemmin hän tapaa Timonin ja Pumban ja elelee rauhallista elämää Hakuna Matatan voimin. Myöhemmin hän Nalan houkuttelemana palaa Jylhäkalliolle ottamaan paikkansa kuninkaana. Simban hahmokehitys elokuvassa on todella suuri.

1.Esmeralda

Kohtelitte tätä poikaparkaa samalla
tavalla kuin kohtelette kansaani. Te
puhutte oikeudesta ja kuitenkin olette
julma niille, jotka eniten tarvitsevat
apuanne.

Kuten edellisessä tekstissä taisin mainita, Esmeralda on tällä hetkellä suosikki Disney-hahmoni. Esmeralda on vahva, omanarvonsatunteva mustalaisnainen, joka on aina puolustamassa heikompia. Hän ei välitä Quasimodon ulkonäöstä ja rohkaisee tätä menemään uudestaan katedraalin ulkopuolelle. Esmeralda melkein poltetaan, mutta onneksi Quasimodo pelastaa hänet. Kaiken kaikkiaan rakastan kaikkea Esmeraldassa.
Tässäpä oli tämänkertainen Disney TOP-listani. Monta suosikkihahmoani jäi listan ulkopuolelle, mikä on hiukan sääli, koska Disney-leffoissa on niin paljon hyviä hahmoja.
Mitkä ovat teidän suosikki hahmojanne?

( Kuvat ovat osoitteesta disneyscreencaps.com )

4 kommenttia:

 1. Jejj! Kaikki mainitsemasi hahmot ovat loistavia! On todella vaikeaa valita sitä yhtä parasta hahmoa, mutta sanoisin, että se saattaisi olla mielestäni... Simba? Hirviö? Äääää! En tiedä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen oikeastaan miettinyt lempi Disney-hahmojani jo jonkin aikaa, mutta silti listan tekeminen oli todella vaikeaa.

   Hirviö olisi varmasti ollu 20. parhaan joukossa.

   Poista
 2. Miten minä huomaan blogisi vasta nyt? Joka tapauksessa, mukavaa että olet aloittanut Disney-blogin. Tekstejä odotellen lisään tämän lukulistalleni. :)

  Itse en varmaan pystyisi listaamaan suosikkejani kaikkien Disney-hahmojen joukosta, kivat suosikit sinulla! Omia lempihahmojani ovat ainakin Belle, Hirviö (tai hyvä on, pidän melkein kaikista Kaunottaren ja hirviön hahmoista tosi paljon), Aladdin ja Quasimodo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tämän tekeminen ollut helppoa, ja varmaan mielipiteeni muuttuu vielä, kun olen katsonut kaikki Disney-klassikot.

   Kaunottaren ja hirviön hahmot ovat kyllä aivan mahtavia, eivät vain tällä kertaa päässeet listalle ( hmm, pitäisiköhän katsoa elokuva piakkoin, viime katselukerrasta onkin jo jonkin aikaa :) )

   En ole hirveästi blogiani mainostanut, mutta kiva että löysit tänne. :)

   Poista